top of page
Meditating in Nature

Työyhteisöille ja yrityksille

Hoitava rumpurentoutus

 

Hoitava rumpurentoutushetki on mitä parhain tapa tukea työntekijöiden palautumista ja työhyvinvointia. Rumpurentoutus purkaa stressiä ja syvärentouttaa koko kehoa ja mieltä. Rummun hoitava ääniväreily vaikuttaa monin tavoin kehoa harmonisoivasti. Tasaisen rummutuksen äänen kuuntelun on todettu mm. aktivoivan molempia aivopuoliskoja ja lisäävän luovuutta.

 

45 minuutin ryhmätuokio sisältää alustuksen, hoitavan äänimatkan sekä lempeän ohjauksen takaisin tähän hetkeen. Tuokion aikana osallistujat makaavat mukavasti joogamatoilla vilttien alla. Ohjaaja soittaa rumpua luoden rentouttavan äänimatkan. Eri vaiheissa äänimatkaa soivat myös muut meditatiiviset soittimet, kuten helistin, koshi, tiibetiläinen kulho, kristallikulho, sadetikku sekä handpan. Ohjaaja kiertää rentoutuksen aikana jokaisen osallistujan lähellä, jotta soittimien hoitava ääniväreily vaikuttaa vielä tehokkaammin. 

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus. Rumputuokioita on mahdollista toteuttaa myös eri kestoisina sekä yksilöhoitoina. 

 

Kriisistä Kasvuun-luento

 

Inspiroiva luento toipumisesta, mielen voimasta ja näkökulman vaihtamisen vaikutuksista. Olen haastatellut vuodesta 2016 lähtien erilaisista ääriolosuhteista selviytyneitä henkilöitä. Haastateltavien joukossa on ollut muun muassa tsunamin kokeneita, lento-onnettomuudesta selvinneitä, panttivankina olleita sekä vaativissa olosuhteissa matkanneita ammattiseikkailijoita. Luento tuo tosielämän kokemuksiin perustuen näkyväksi, miten erilaisista vastoinkäymisistä on mahdollista toipua ja kuinka koettu trauma tai kriisi voikin lopulta toimia sydäntä avaavana muutosvoimana kohti iloa, merkityksellisyyttä ja aidompaa elämää. 

 

Oletko hyvinvointialan yrittäjä?

 

Teen mielelläni yhteistyötä erityisesti Kuopion lähialueilla vaikuttavien yrittäjien kanssa, mutta myös koko Suomen kattavasti. Teetkö kenties kehohoitoja, ohjaatko joogaa, meditaatiota tai työskenteletkö rummun tai luonnon parissa? Myös erilaisten seremoniallisten tuokioiden toteuttaminen on lähellä sydäntäni. Tai onko sinulla kenties majoitus- ja tapahtumapaikka, jossa voisi järjestää hyvinvointiviikonlopun? Suunnitellaan ja toteutetaan yhteinen retriitti, workshop tai muu palvelukokonaisuus yhdessä - ole rohkeasti yhteydessä! 

bottom of page