top of page
IMG_0981.jpeg

Yhdistää luontoyhteyttä, kehollista hoitamista sekä terapeuttista keskusteluapua palauttaakseen turvaa, tasapainoa ja iloa elämään. 

Tunne Luontosi Kumina

Kaikki palveluni noudattavat turvallisen tilan periaatteita. Rauhallinen hoitohuoneeni sijaitsee Kuopion keskustassa Palavan joogastudion alakerrassa, jossa teen kehohoitoja sekä tapaan terapia-asiakkaita. Joogasalin puolella ohjaan rumpurentoutusryhmää sekä noin kerran kuukaudessa kokoontuvaa naisten rumpupiiriä.

Lämpimästi tervetuloa!

National Flower

Hoitava rumpurentoutushetki on mitä parhain tapa tukea työntekijöiden palautumista ja työhyvinvointia. Rumpurentoutus purkaa stressiä ja syvärentouttaa kehoa ja mieltä. Vai oletko kenties toinen yrittäjä? Suunnitellaan ja toteutetaan yhteinen retriitti, workshop tai muu palvelukokonaisuus yhdessä.

WhatsApp Image 2023-03-14 at 09.57.23.jpeg

Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa kuunnellaan tarkalla korvalla, millaista muutosta asiakas kaipaa. Tapaamisissa vahvistetaan asiakkaan omia kykyjä ja taitoja kulkea kohti toivomaansa muutosta. Syitä hakeutua lyhytterapiaan voivat olla esimerkiksi ahdistus, uupumus, pelot, erilaiset kriisit ja ihmissuhdeongelmat.

Energiahoidossa rentoutetaan syvien lihasten jännitystiloja, korjataan kehon asentovirheitä, helpotetaan erilaisia särkyjä sekä puretaan emotionaalista stressiä. Energiahoidot ovat tehokas apu monenlaiseen vaivaan. Voit valita erilaisista hoitotekniikoista Reikin tai Body Mind Energy Balancing Method-hoidon.

Reiki Treatment
328224443_1163355534324991_4039298759253954903_n.jpg

Hoitava rumpurentoutus vapauttaa stressiä, syvärentouttaa ja harmonisoi kehoa ja mieltä. Rumpurentoutusta on saatavilla yksilöhoitona sekä viikottaisena ryhmätuokiona. Tuokion aikana osallistujat makaavat mukavasti joogamatoilla vilttien alla ja ohjaaja soittaa rumpua sekä muita soittimia luoden rentouttavan äänimatkan.

WhatsApp Image 2023-03-14 at 10.00.10.jpeg

Täyden- ja uudenkuun rumpupiireissä kannuksen kumina johdattaa piiriin kokoontuneet esivanhempien jalanjäljille, ikiaikaisen viisauden äärelle. Voit tuoda oman rummun, helistimen tai muun soittimen mukanasi ja osallistua soittamiseen tai vaihtoehtoisesti voit nauttia matkasta kuunnellen muiden soittoa ja antaa sen avautua nähtäväksi ja koettavaksi, jonka aika on.

WhatsApp Image 2023-03-14 at 09.54.35.jpeg

Ulkona vietetty aika on yksi parhaita tapoja purkaa stressiä, avartaa mieltä ja löytää selkeyttä ja rauhaa erilaisiin elämäntilanteisiin. Luontoterapiassa yhdistyvät asiakkaan tarpeen mukaan valittu luontoympäristö, keskusteluterapia, erilaiset ohjatut meditaatioharjoitukset sekä luontoyhteyden elvyttävät vaikutukset. Luontoterapiaa on tarjolla niin yksilöille kuin ryhmille.

bottom of page